Mësuesi nuk ka marrë rrogën prej dy muajsh. Një ditë ai sheh një pako në tavolinën e tij dhe kur e hap atë, ai shpërthen në lot

Ka shumë njerëz që kujtojnë fytyrën dhe fjalët e mësuesve të cilët kanë pasur një rol themel për rritjen e tyre.

Edhe pse shpesh harrohet, realiteti është se pas prindërve dhe anëtarëve të familjes së ngushtë, mësuesit kanë një rol themelor në jetën tonë.

Për fat të keq, në shumë raste, kjo rëndësi nuk pasqyrohet në pagën që marrin këta edukatorë.

Një profesor nga Brejo Santo, në Brazil, po kalonte një periudhë shumë të keqe, sepse kishte dy muaj me radhë që nuk merrte pagën e tij, shkruan ShkodraNews. Për fat të mirë ky njeri ka hasur në diçka të çmuar në rrugën e tij, domethënë dashurinë e nxënësve të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *