Shkup, organizohet program i veçantë iftari për fëmijë

Në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, për herë të parë u organizua “iftar për fëmijë”, raporton Anadolu Agency (AA). Para iftarit që u organizua në oborrin e Xhamisë Mustafa Pasha, fëmijët patën rastin që të argëtohen në programin e organizuar. Fëmijët kaluan çaste të këndshme me shumë lojëra, ndërsa dëgjuan edhe ilahi dhe këngë fëmijësh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *