Këto Gjëra Të Largojnë Fukarallëkun

Këto Gjëra Të Largojnë Fukarallëkun

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhën Dhulkarnejn Ramadani i cili do të flet Se çka nga largon fukarallëkun.ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar cilat janë ato gjera që largojnë fukarallëlun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *