Vajtimi Për Të Vdekurin (Dënimi Në Varr) ??

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë shkëputjen e radhës me Hoxhë Bedri Lika i cili në vazhdim do të na flet në lidhje me një temë që është e pranishme ne vendin tonë pra bëhet fjalë për Vajtimi për të vdekurin ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar këtë shkëputje të dobishme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *