Nxënësit Në Prishtinë Pinë Drogë, Në Preshevë Falen, RTK Akuzon Preshevarët.(Foto-Video)

Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët pse mësojnë islamin. (Foto dhe Video)Vetëm në një ngushticë të vogël në rrugën “Zenel Salihu”, në afërsi të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë, janë parë dhjetëra nxënës duke pirë marihuanë, shihni videon:

KLIKO KTU VIDEO

Ndërsa në Luginën e Preshevës nxënësit në shkollë mësojnë lëndën e Edukatës Fetare, si në tërë shtetin serb, por këta janë muslimanë dhe mësojnë islamin sigurisht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *