LIVE VIDEO – Të shtëna masive në selinë e YouTube në Kaliforni

Punonjësit e YouTube kanë raportuar se një gjujatës me armë zjarri është duke shtënë brenda në ambientet e selisë së Youtube, në San Mateo, Kaliforni.

Punonjësi i Youtube, i identifikuar si Vadim Lavrusik shkroi për ngjarjen në Twitter, duke thënë:

Është një gjuajtës me armë që po gjuan në selinë e YouTube. Dëgjova të shtëna dhe pashë njerëz që vraponin, ndërsa unë isha në tavolinën time. Tani unë jam ngujuar brenda një dhome me disa kolegë”.

BREAKING: 'Two people injured by FEMALE active shooter' inside YouTube's HQ Full story: https://dailym.ai/2q3YP5T

Posted by Daily Mail on Tuesday, 3 April 2018

KLIKO KTU VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *