Mrekullia që ndodhi Sot në një Lagje të Shkupit-Për tu marr shembull

Mrekullia që ndodhi Sot në një Lagje të Shkupit
Për tu marr shembull – i pagun borxhet në shitore atyre që patën

Kurbetçari i panjohur paguan borxhet e nevojtarëve në Seravë të Shkupit

Sot ka ndodhur një mrekulli në lagjen Seravë të Shkupit të banuar kryesisht me shqiptar. Një kurbetçarë i Maqedonisë ka vizituar disa dyqane të lagjes dhe ka kërkuar nga pronarët e tyre t’ia deklarojnë të gjitha borxhet e familjeve të varfëra, që blejnë gjera ushqimore me hua.
Më pas gurbetqari, identiteti i të cilit nuk dihet, i ka paguar të gjitha borxhet e hallexhinjëve dhe është larguar nga duqani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *