VIDEO që po bën buj në mbarë boten

Fotografia e Made in ISLAM

Palestinezi i lutet Allahut për xhamin al-Aksa! oooo Zoti Madh..
#shperndaje

O Zot ndihmoje Palestinen dhe popullin Palestinz

AMIN

Palestinezi i lutet Allahut për xhamin al-Aksa! oooo Zoti Madh.. #shperndaje

Posted by Made in ISLAM on Понеделник, 11 Декември 2017

KLIKO KTU VIDEO

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *