Ateisti largohet nga programi televiziv me gishta në gojë (VIDEO)

Një emision televiziv në Egjipt përfundoi sic nuk ishte menduar, për arsye se njëri nga panelistët nisi të shfaqë bindjet e tij ateiste në emisionin televiziv.

I ftuar në panel së bashku me një imam, djali i ri nisi të flasë për mosekzistencën e Zotit, gjë që shkaktoi reagime të qeta nga ana e imamit, por nuk qëndroi e njëjta gjë edhe te moderatori i emisionit.

Ai e ndërpreu emisionin duke e kritikuar rëndë të ftuarin, dhe duke u kërkuar falje publikut për shqetësimin që u ka shkaktuar popullit kryesisht musliman.

ATHEIST KICKED OFF EGYPTIAN TV

That escalated quickly…

Posted by In the NOW on Четврток, 8 Март 2018

KLIKO KTU VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *