ALLAHU EKBER: 1200 PERSONA NË FILIPINE PRANOJNË ISLAMIN PËRNJËHERË.. (VIDEO)

ALLAHU EKBER

1200 persona në Filipine pranojnë islamin përnjëherë, kjo eshte knaqesi kur i she duke e pranuar Islamin, Allahun e lusim qe te na udhezon, islamin ne zemer dhe veper te na dashuron, prej gabimeve te na largon, dhe te gjithve ne Xhenetet e Tij te na bashkon!Vellezer dhe motra, per ta shikuar videon ju ftojm qe te klikoni ne link me poshte:

Klikoni ketu >VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *