“Pasi rajoni të pastrohet nga terroristët, shiko sa banorë do të kthehen në vendin e tyre”

Kryeministri i Turqisë, Binali Yıldırım deklaroi se pasi që rajoni të pastrohet plotësisht nga organizatat terroriste rreth 350 mijë banorë të Afrinit do të kthehen në vendin e tyre, raporton Anadolu Agency (AA).

“Pasi që rajoni të pastrohet plotësisht nga PKK/PYD/YPG-DEASH, rreth 350 mijë qytetarë të Afrinit të cilët janë detyruar të largohen nga shtëpitë e tyre dhe të cilët i kemi mysafirë në Turqi, do të kthehen në vendin e tyre dhe atje do të vazhdojnë jetën në paqe”, tha Yıldırım.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *