ILAHI E RE / ORHAN REXHEPI-HOXHË HALILI (video)

ILAHI E RE / ORHAN REXHEPI-HOXHË HALILI (video)

Ilahia e sapo publikuar i kushtohet hoxhe Halil Kastratit , ky njeri se bashku me shume donatore gezuan shume zemra, i mbuluan shume familje me kulm mbi koka, dhe gezuan shume jetima.

HOXH HALIL KASTRATI njeriu i veprave

shpresojm se do tju pelqej dhasht zoti

Shperndaje ta ndegjojn edhe te tjeret

KLIKO KTU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *