Arrihet zgjidhje për rastin e gruas me shami në spitalin e Çairit

Sot pas një takimi që kanë pasur dy hoxhallarët më eminentë në Çair, hoxhë Muharrem Ismaili dhe hoxhë Bedri Lika me drejtorin e spitalit gjinekologjik në Çair, Bashkim Ismaili u arrit zgjidhja për problematikën e fundit që u bë mediale.

Hoxha Muharrem Ismaili ka postuar fotografi me shënim që tregon se me inciativ e tyre e kanë ndërmjetësuar këtë mosmarrveshje mes familjes dhe spitalit.

Ky është postimi:

E falënderojmë Allahun për këtë zgjidhje, e pastaj edhe ju të gjithë që patët besim tek ne. E shpresojmë që kësi lloj raste mos të përsëriten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *