SI U MONTUAN AKUZAT E RREME NDAJ HOXHË SHEFQET KRASNIQIT

SI U MONTUAN AKUZAT E RREME NDAJ HOXHË SHEFQET KRASNIQIT

Hoxhollarët, Islami, Drita e Allahut, po luftohen!
Shiko videon, me cdo kusht, me gënjeshtra të akuzohen hoxhollarët.

Polici hetues i Policisë së Kosovës, Florim Shatrolli ka shtyer dhe shtrënguar të akuzuarin për gjoja terrorizëm Musa Ademin, që të dëshmojë (rrejshëm) kundër Dr. Shefqet Krasniqit në mënyrë që hoxha me çdo kusht të akuzohet për terrorizëm, ky polic i ndyrë i ka bërë presion edhe babait të Musës që ta ketë dëshminë kundër hoxhës.
Kjo aferë u përmend nga babai i Musa Ademit mbrëmë në një emision televiziv

“Hoxhollarët, Islami, Drita e Allahut, po luftohen!me cdo kusht, me gënjeshtra të akuzohen hoxhollarët.Polici hetues i Policisë së Kosovës, Florim Shatrolli ka shtyer dhe shtrënguar të akuzuarin për gjoja terrorizëm Musa Ademin që të dëshmojë (rrejshëm) kundër Dr. Shefqet Krasniqit në mënyrë që hoxha me çdo kusht të akuzohet për terrorizëm, ky polic i ndyrë i ka bërë presion edhe babait të Musës që ta ketë dëshminë kundër hoxhës.#Shpërndaje.Kjo aferë u përmend nga babai i Musa Ademit mbrëmë në një emision televiziv ne KTV”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *