Ja si u manipulua me shtëpinë e hoxhës Shefqet Krasniqi

“Në mënyrë të dyshimtë imami përgjon fqinjët me kamera” ishte titulli i portalit “Insajder” i shkruar nga gazetari Visar Duriqi. Në lajm thuhet se nga kamerat e shtëpisë së imamit të nderuar, Dr. Shefqet Krasniqi po pengohen banorët e lagjes. Por huqja ka qenë e madhe, pasi kamerat kanë qenë nga një objekt tjetër, që është përballë shtëpisë së hoxhës së nderuar.


Por e vërteta është krejt ndryshe. Hoxhë Shefqet Krasniqi nuk ka kamera në shtëpinë e tij dhe të vëllaut të tij, por ato janë tjetër objekt. Kjo propagandë nuk i dhezi Visar Duriqit, gazetarit Islamofob dhe e detyruan që brenda orës ta fshijnë postimin kur kuptuan se poshtë ranë.


Allahu e ruajt Dr. Shefqet Krasniqin, imamin e zemrave të muslimanëve të Kosovës.

Kjo është shtëpia e hoxhës Shefqet Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *