Kariga dhe peshiqiri para hymjes në raste vdekje (pyetje)?

Kariga dhe peshiqiri para hymjes në raste vdekje (pyetje)?

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Bedri Lika me titull: “Kariga dhe peshiqiri para hymjes në raste vdekje (pyetje)?

”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….

— Për ta shikuar klikoni më poshtë:

KLIKO KTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *