Ky është djaloshi që u vra nga daja i tij në Klinë

Ky është djaloshi që u vra nga daja i tij në Klinë
Një i mitur ka humbur jetën në mënyrë aksidentale në fshatin Grabanicë të komunës së Klinës. Viktima e cila ishte në klasën e pestë, është qëlluar aksidentalisht me armë zjarri nga daja i vet i cili ishte në vitin e parë në shkollë të mesme.
Kp merr vesh se viktima është nga fshati Berliq i komunës së Deçanit dhe është dërguar në spital pa shenja jete.

Ai ishte me nënën e tij për t’u përshëndetur me dajët pasi që babi i tij po përgatiste letrat për bashkim familjar jashtë Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *