Burri që i jep ujë gruas a do të shpërblehet?

Ir’bad ibën Serijeh, radijAllahu anhu thotë: Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka thënë: “Kur burri i jep gruas ujë për të pi, do të ketë shpërblim” Ir’badi radijAllahu anhu thotë: Kam shkuar tek gruaja dhe i dhashë ujë për të pi, e pastaj i tregova për ketë që e kisha dëgjuar nga Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem. (Silsile esSahiha Nr.2736)

Zoti e din me  se miri

Made in ISLAM

per me teper keshilla klikone linkun me posht

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *