Ditë të Zeza për Turqinë në luftimet me kurdët (VIDEO)

Ushtria turke njoftoi të shtunën se janë vrar  shtatë ushtarët e saj që morën pjesë në ofensivën e Dega e Ollirit kudër forcave kurde të mbështetura nga SHBA në rajonin Afrin.

“Një prej tankeve tona që u bashkuan me operacionin në veri-lindje të Afrin u godit nga elementët PKK / KCK / PYD-YPG dhe Da’esh. Pesë nga shokët tanë të armatosur u martirizuan, “tha një deklaratë nga Shtabi i Përgjithshëm Turk.

Zoti i ndihmofte te drejtit ne cdo situat

ALLAHUMEAMIN       SHIKO VIDEEON ME POSHTE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *