Bëri bujë me deklaratën për tradhtinë, flet gruaja e Elvis Naçit

Ka kaluar vetëm pak kohë që kur imami ELvis Naci u bë kryetemë
e diskutimeve pas deklaratës për për gratë dhe tradhtinë bashkëshortore.

Kështu ai është detyruar të japë deklarata të tjera për të sqaruar se në fakt gjtihcka e tha në aspektin poztiv dhe vuri theksin te përkujdesi për familjen. Por çfarë mendimi ka bashkëshortja e tij? Kjo e fundit i ka bërë një surprizë imamit të ftuar në emisionin “n’Kosovë shoë”, bashkë me vajzën.

Fatma është pyetur për deklaratat e bashkëshortit dhe thotë se “burri i saj në radhë të parë i drejtohet gruas së tij kur bën ato deklarata mbi familjen”.  ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *