Elvis Naci: Jam shokuar, ja mbathëm këpucët por nuk dinte të hecte

Elvis Naci në emisionin “Shqiptaret për Shqiptarët” rrëfen për një rast që i kishte ndodhur me Fondacionin Firdeus ku ishin tek një familje për ta ndihmuar, dhe në atë aksion i dhuruan këpucët një fëmiu me nevoje, dhe ai pasi mbathi nuk dinte të ecte ngase asnjëher këmba e tij nuk kishe mbathur këpucë.

Selamu Alejkum, kjo faqe GJITHMONE do tju sjell lajme te dobishme per islamin
Made in ISLAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *