Nga 2001 deri 2014, mbi 250 mijë të dënuar pranuan Islamin ne shtetin Armik!! Lexo…

Disa theksuan shqetësimin se kalimi masiv në Islam në burg do të çonte në ekstremizëm, por doli të mos jetë kështu.
Një numër i madh të dënuarish në burgjet amerikane po e pranon Islamin si fe, dhe ky numër po shtohet dita ditës.
“Nuk ka asgjë në Kur’an që na mëson të jemi shkatërrues ose të shkaktojmë ndonjë dëm. Islami është një mënyrë paqësore e jetës”, thotë një nga të burgosurit që pranuan Islamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *