Gruaja Më Ofendon Dhe Nuk Më Dëgjon! Dr Shefqet Krasniqi

Gruaja Më Ofendon Dhe Nuk Më Dëgjon! Dr Shefqet Krasniqi Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Për ju në vazhdim motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur video të shkurtër nga Dr. Shefqet Krasniqi i cili do të përgjigjet reth një pyetje që ka të bëj me bashkëshorten.
Kliko linkun per video:

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *