Elvis Naci – Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1min (VIDEO)

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Elvis Naçi, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN … Shiko videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *