Deri Ne Cilen Moshe I Lejohet Femijes Te Falet Pa Abdes?

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes.

Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *