Lajmi I Fundit Për Xhamin E Madhe Në Tiranë

Lajmi i Fundit për Xhamin e madhe në Tiranë

Lajmi i Fundit

Inagurimi i Xhamise se madhe ne Tirane do te behet ne fillim te muajit Ramazan nga Presidenti Recep Tayyip Erdoğan dhe Kryeministri Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *