Masakra e radhes ndaj muslimaneve civil ne…(Video)

Masakra e radhës ndaj muslimanëve civilë nga Asadi dhe përkrahës të tij rusë dhe iranianë, në Idlib – Siri.
(Nëse zemra yte i ka harruar në dua muslimanët atje, rimendoje se a je pjesë e dinit islam).

O Allahu ynë, o Rrahman, ndihmo muslimanët në Siri dhe kudo qofshin, Ja Rabbi!

Masakra e radhës ndaj muslimanëve civilë nga Asadi dhe përkrahës të tij rusë dhe iranianë, në Idlib – Siri.(Nëse zemra yte i ka harruar në dua muslimanët atje, rimendoje se a je pjesë e dinit islam).O Allahu ynë, o Rrahman, ndihmo muslimanët në Siri dhe kudo qofshin, Ja Rabbi!

Posted by ALLAHU ËSHTË NJË on Среда, 3 Јануари 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *