Dhuroi 500kg miell për shoqatën dhe dëshiroi të jetë anonim..

Zoti i shperblefte 02.01.2017

Falenderojm vellaun Muharrem Bajrami nga fshati Randobrave komuna Prizrenit i cili dhuroj 500kg Miell , vaj dhe sheqer per shoqaten tone

Falenderojm nje vella qe ka dashur me ngel Anonim i cili dhuroj 500kg miell per shoqaten tone

Zoti ju shperblefte

Shkruan faqja Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit në facebook…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *