Ai gjeti një çantë prej 50,000 euro dhe ia ktheu pronarit, dhe reagimi i tij e befasoi atë

Një njeri që e gjeti veten në këtë situatë nuk mund të ndajë historinë e tij me pjesën tjetër të njerëzve, kështu që ai thirri një stacion televiziv lokal dhe i tregoi gjithçka.

Gjegjësisht, HASAN IDRIZI nga Peja, një burrë që punon si roje në një bar kafe dhe pasi erdhi në punë, donte të kontrollonte se në çfarë kushtesh ishte lokali, ai shkoi për të kontrolluar atë që kishte.

Në një shportë të vetme, pa një qese dhe hapi atë për të gjetur se çfarë po ndodhte, për të mos qenë armë ose drogë, por megjithatë ai ishte i befasuar kur pa një qese të plotë parash. Pasi e pa atë që po bënte, e mbylli dhe e la aty ku ishte. Pas disa orësh, u shfaq një burrë i cili kërkoi të njëjtën cante dhe, natyrisht, Hasani ia dha atij. Njeriu pas numërimit të parave në qese, në të cilën kishte 50,000 euro, u kthye dhe u largua, duke lënë gjetesin e ndershëm pa asnjë shpërblim…TURP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *