Subhanallah tek ne perdoret shpesh por eshte shirk dhe bidat ( mekat i madh)(Video)

Subhanallah tek ne perdoret shpesh por eshte shirk dhe bidat ( mekat i madh)(Video) Kujdes Ruajuni nga kjo sepse është SHIRK dhe BIDAT
Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit. për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon me posht Allahu ju shpërbleftë.
Made in ISLAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *